MUSIIKKI- JA KULTTUURIKESKUS VERSO

VirkistysVerso-koulutus

VirkistysVerso-koulutus on tarkoitettu kaikille vanhustyöntekijöille ja ikäihmisten vuorovaikutteisesta musiikillisesta toiminnasta kiinnostuneille. VirkistysVerso-materiaaliin pohjautuva koulutus antaa uusia ideoita ja toimintamalleja ikäihmisten musiikkituokioiden toteuttamiseen. Osallistujat pääsevät tutustumaan ikäihmisille soveltuvaan musiikkimateriaaliin ja saavat valmiuksia soveltaa erilaisia musiikillisia työtapoja vanhustyössä.

LISÄTIEDOT: info@versomus.fi tai 040-7069446

PALAUTETTA:

 • Koulutuksen jälkeen on kauheasti ideoita mielessä mitä haluaisi tehdä ja toteuttaa. Koulutus antoi myös rohkeutta lähteä toimimaan. Mukava myös kun annoitte sanoja valmiiksi miten aloittaa koko juttu. Kiitos paljon antoisasta koulutuksesta!
  (sosionomiopiskelija, Kemi)
 • Toivottavasti päättävä taho ymmärtää vanhusten ”laatuajan” arvon. Toivottavasti tämä ajatus leviää myös työpaikoille ilman työtovereiden kateutta tms.
  (sairaalan osastosihteeri, Loppi)
 • Koulutus oli virkistävä, hyödyllinen, liikuttava ja ihana. Tämän koulutuksen myötä haluan yhä enemmän toimia myös ikäihmisten kanssa musisoiden. KIITOS TEILLE KAIKILLE!!!
  (Varhaisiän musiikinopettaja, Porvoo)
 • Koulutus oli mielenkiintoinen – laadukas – huomasi, että kouluttajat uskoivat toiminnan vaikutukseen. Esimerkit koettuina sekä koeryhmä olivat tosi antoisia. Uskon, että myös vaikeitten asioiden esilletuonti ja jakaminen helpottuisi musiikin avulla.
  (Dementia päivätoiminnan ohjaaja)