MUSIIKKI- JA KULTTUURIKESKUS VERSO

Musiikkisatutuokiot

Musiikki- ja Kulttuurikeskus VERSO:n vuorovaikutteisissa musiikkisatutuokioissa lapset pääsevät mukaan musiikkimatkalle vuoroin laulaen, leikkien ja kuunnellen. Lämminhenkisissä tuokioissa aisteja herkistetään monipuolisesti musiikin ja muiden taiteiden avulla. Tuokioiden aiheet vaihtelevat vuodenaikojen mukaan ja toteutuksessa otetaan huomioon osallistujien ikä. Tervetuloa mukaan musiikkiseikkailuun!

  

 

 

 

 

LISÄTIEDOT JA TILAUKSET: info@versomus.fi tai 040-7069446

PALAUTETTA:

  • Aivan ihana musiikkituokio. Hyvä tunnelma. Tuokio oli nautittava sekä lapsille, että aikuisille. Rauhallinen, kuunteleva, monipuolinen ja osallistava musiikkituokio. Kestoltaan sopivan mittainen. Tuokiossa oli erittäin hyvin huomioitu lapset, jotka olivat hyvin mukana ”lähellä lasta” (henkilökunta, PK Isokytö, Järvenpää)
  • Esitys oli hauska. Varsinkin kun se karhu tuli sieltä. Oli kiva kun karhu meni varastamaan sitä leipää. Se oli hyvä kun kettu tuli sieltä oven takaa. Se ”nauraa” oli hauska kun se karhu tuli sieltä vihreän peiton alta ja iso pylly vaan näkyi. Hassu karhu heräs kesken talviunen ja sillä oli nälkä. Kaikki oli hauskaa. Mä tykkäsin siit musiikista. Musta oli kiva kun kettu kysyi – suolaista vai makeaa, pullaa vai leipää? (Eskariryhmä, PK Puotila, Helsinki)
  • Esitys oli tosi mukava. Orkesteri oli kiva yllätys. Laulut esitettiin mukaansa tempaavasti, lapset olivat mukana koko ajan. Lapset myös vastasivat kysymyksiin aktiivisesti. Vuorovaikutus esiintyjien ja yleisön välillä toimi hyvin. Kiitos kun tulitte meille! (Henkilökunta, PK Puotila, Helsinki)