MUSIIKKI- JA KULTTUURIKESKUS VERSO

Piilometsän portti -CD

PIILOMETSÄN PORTTI valittiin vuoden lastenlevyksi!

Musiikki- ja Kulttuurikeskus VERSO:n kolmas lastenlevy PIILOMETSÄN PORTTI palkittiin vuoden lastenlevynä 20.11.2022 Jellonagaalassa.

Levyllä esiintyvät Freija, Piilometsän Tarinayhtye ja Versomus ovat tehneet saumatonta yhteistyötä ja tuloksena on soinnillisesti monipuolinen ja laadukas kokonaisuus.

Piilometsän portti -levyä on kuvailtu mm. seuraavasti: Piilometsän portti on mielikuvitusta herättävä levy, joka on tehty lasta ja lasten maailmaa kunnioittaen. Taidokkaat ja yllätykselliset sovitukset on tehty ammattitaidolla, joten musiikki on laadukasta alusta loppuun. Levyn rikkaat sointivärit, monipuolinen soitinnus, nautittavasti toteutettu moniäänisyys, sekä rytmisesti virikkeellinen kokonaisuus tarjoaa kuulijalleen rikkaita musiikkielämyksiä. Piilometsän portti on taide-elämys, jolla saattaa olla lapsen itseilmaisun kenttää tuntuvasti laajentava vaikutus.

Lämmin kiitos tunnustuksesta Varhaisiän Musiikinopettajat Ry:lle!

   

Levylle uusia kappaleita ovat tehneet mm. Hanna-Leena Tammiruusu, Pauliina Puukko, Maija Karhinen-Ilo, Vilma Talvitie ja Mira Törmälä.

Muusikot:

  • FREIJA: Arto Anttila, Maija Karhinen-Ilo, Matti Laitinen ja Lassi Logrén
  • TARINAYHTYE: Timo Latonen, Hanna-Leena Tammiruusu, Pauliina Puukko, Sari Kallioranta, Mira Törmälä, Siina Hirvonen, Malla Pelo, Katja Sirkiä ja Fiona Tharmaratnam
  • VERSOMUS: Kimmo Salonen, Vilma Talvitie, Jukka Harju, Ville Syrjäläinen, Vesa Norilo, Jarmo Ojala ja Otto Virtanen

Äänittäjät: Vesa Norilo, Tuomas Haimakainen ja Markus Bonsdorff

Yhtyekuvat: Ville Paul Paasimaa (Freija), Ann-Kristina Al-Zalimi (Piilometsän Tarinayhtye)

Levykannen kuvat: Julia Vuori (piirroskuvat), Asko Kuittinen (valokuva)

LISÄTIEDOT: info@versomus.fi tai p. 0407069446

TILAUKSET: https://verso.mycashflow.fi/