MUSIIKKI- JA KULTTUURIKESKUS VERSO

VirkistysVerso-konsertit

Ikäihmisille suunnatuissa VirkistysVerso-konserteissa lauletaan ja kuunnellaan tuttuja sävelmiä vuosikymmenten varrelta. Lämminhenkisissä konserteissa runot, tarinat ja musiikki nivoutuvat yhtenäiseksi taide-elämykseksi. Konsertit pohjautuvat suomalaiseen kulttuuriperinteeseen ja ohjelmistossa on kansanmusiikkia, klassista musiikkia, hengellistä musiikkia sekä entisajan viihdemusiikkia.  Tervetuloa mukaan musiikkimatkalle muistoihin!

Freija (Maija Karhinen-Ilo, Arto Anttila, Matti Laitinen)

Musiikkimatka talvitunnelmiin (Elsi Sloan)

 

 

 

 

 

 

 

PALAUTETTA:

  • Suuret kiitokset teille konsertista. Juuri tämäntyyppiset konsertit ovat minun mielestäni parasta mahdollista, elämyksiä ja muistoja tuottavaa, hyvinvointia ja hyvää oloa tukevaa toimintaa. Uskon, että asiakkaat ovat samaa mieltä. Siinä olivat kaikki ne elementit, joita onnistuneelta tapahtumalta palvelukeskuksen asiakkaille vaaditaan; lapset, runot, musiikki, muistot, tarinat, tutut laulut, interaktiivisuus sekä ohjelman kesto. Uskon, että monelle meistä kuulijoista jäi ”ihana mansikan maku suuhun”, vaikka olemmekin jo syksyssä. Kiitokset teille kaikille esiintyjille! (toiminnanohjaaja, Palvelukeskus Kinapori, Helsinki)
  • Minusta tilaisuuden konsepti oli erittäin toimiva, olen kehunutkin sitä jo monille 🙂 Liikuttavan suloisia hetkiä oli paljon, tunteet olivat käsinkosketeltavia sekä yleisön että esiintyjien taholta. Mielestäni kokonaisuus oli erittäin onnistunut, ja kyllä siinä entisestään varmistui se asia, että tämä toiminta on äärimmäisen arvokasta ja tarpeellista. (viulunsoitonopettaja, Helsingin Konservatorio)